Skip To Content
OIM Voetzorg Orthopedische schoenen

Orthopedie

Orthopedische- en aangepaste schoenen voor iedereen.

Orthopedie

Semi-orthopedische schoenen ofwel B-schoenen zijn speciale schoenen waarin wij orthopedische aanpassingen aanbrengen zodat ze jouw klachten verminderen of verhelpen. Ze lijken op confectieschoenen, maar hebben iets meer ruimte om een aanpassing of correctie in aan te kunnen brengen.

Orthopedische schoenen ofwel A-schoenen maken wij volledig voor jou naar maat. Dit doen wij wanneer schoenen uit de winkel of schoenen met een aanpassing niet meer bij jouw voetprobleem passen. Daarnaast maken wij ook tijdelijke schoenen (VLOS) en brengen wij aanpassingen aan confectieschoenen aan (OVAC).

Met welke lichamelijke klachten (semi-)orthopedische schoenen?

Uiteenlopende klachten, ziekten of aandoeningen kunnen voor je huisarts of medisch specialist aanleiding zijn je naar ons door te verwijzen voor (semi-) orthopedische schoenen. Veel voorkomende klachten zijn:

  • Diabetische voet;
  • Reumatische voet;
  • Voorvoetklachten;
  • Voetvormafwijkingen;
  • Standafwijkingen
Wilt u een afspraak maken?
Model en kleur. Kies maar!
OIM Voetzorg stoffen

Model en kleur. Kies maar!

Wij maken schoenen die niet alleen comfortabel, maar ook mooi zijn. Zodat je straks trots bent op je nieuwe schoenen en ze met plezier draagt. Of je nu semi-orthopedische of orthopedische schoenen nodig hebt: je kunt kiezen uit een ruime collectie. Modieuze modellen en kleuren, van klassiek tot hip, en allemaal kwalitatief hoogwaardige schoenen.

Je bepaalt in principe zelf welk model je wilt. Maar dat hangt wel van je klachten af. Soms zijn bepaalde modellen minder geschikt, omdat ze je bijvoorbeeld onvoldoende steun geven. Wij bespreken met jou de mogelijkheden, zodat je een goede keuze kunt maken.